Super Mario Odyssey – Nostalgi i bästa form

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att spela som Mario? Nu kan du ta del av ett helt nytt äventyr i Super Mario Odyssey. Detta spin off-spel kommer att utspela sig i olika riken och världar där han kommer att få många saker emot sig, men som tur är finns hans modiga sidekick Cappy alltid vid vår sida!


Ett måste-köp denna säsong eller när som helst egentligen eftersom det inte bara är att spela som den store rörmokaren som får mig att känna mig som hemma igen – vilket vi alla var rädda för skulle hända efter de senaste utgåvorna som Luigis ankomst till våra skärmar – att kunna utforska dessa enorma landskap från ett helt nytt perspektiv var mer än tillräckligt skäl i sig självt!

Mario och Power Moons

Mario utforskar olika kungariken och samlar Power Moons, som används som bränsle för att driva Odyssey – ett luftskepp. Cappys huvudfunktion i det här spelet är hans magiska förmågor som gör att han (Mario) kan besegra fiender och objekt som pussel för att komma vidare genom varje rike eller ny plats som de upptäcker på sin resa!

Man låsa upp innehåll efter spelet, t.ex. andra minispel som inte är tillgängliga vid första speltillfället.

När Super Mario Odyssey kom ut var utvecklarna av det här spelet tillräckligt djärva för att ta sig an en ny stil. Till skillnad från tidigare delar som NewSuper mario bros och SuperMario 3D world som är mer inriktade på tillfälliga spelare med sitt sandlådespelsupplägg; de utformade Odysseys för fans som vill ha en engagerande upplevelse i varje nivå som tidigare!

Den vokala temalåten ”Jump Up Star!” introducerades i spelet.